Dé zonnebriltrends van deze zomer: 5 onmisbare modellen

Sommige zonnebrillen lijken speciaal voor jou gemaakt. Maar wie weet vind je wel een nieuwe favoriet als je eens iets totáál anders probeert? Zonnebrillen zijn er in ontelbare kleuren, vormen en formaten. Wij zetten de belangrijkste trends voor deze mooie zomer voor je op een rijtje.

Duik in onze zomercollectie, test alle modelletjes uit – en word verliefd op de onmisbare zonnebrilmodellen van deze zomer. Natuurlijk voorzien wij je van eerlijk advies!

Zonnebril: trends en must-haves

Klaar voor die nieuwe, flashy look – of hou je het dit jaar eerder klassiek? Aan jou de keuze. Begin alvast met de hotste trends van deze zomercollectie:

  • Zalig zwart

Iedereen kent de typische, zware zwarte zonnebrillen. Terecht, want ook dit jaar tref je deze evergreen aan in onze collectie. Niet te veel poespas, simpelweg fabuleus modieus. Tijdloos én karaktervol. Meer moet dat niet zijn, soms.

  • Een tintje kleur

Getinte lenzen zijn ook zo’n favoriet. Licht gekleurde glazen geven je zonnebril net dat tikje extra cachet. Ze schitteren prachtig in de zon en bieden bovendien een geweldige bescherming voor je ogen. Zwaarder montuurtje of lekker licht? Jij kiest!

  • Vlekjes zien: héérlijk

In het vak noemen we dit de tortoiseshell-trend. Waarom? Omdat de vlekjes op het montuur precies lijken op het patroon van een schilpaddenschild. Je springt meteen in het oog met zo’n ultra-chique model. Een klassieker die spettert van de modieuze flair.

  • Kleurenbommetje

Voor wie even hard wilt schitteren als de zon zelf, is er dit jaar een brede waaier aan fel gekleurde zonnebrillen beschikbaar. In de gekste kleuren en vormen – zodat je niet alleen je gezicht accentueert, maar je hele look. 

  • Oversized de zomer door

Wat is er knapper dan een oversized zonnebril met het juiste accent? Niks, da’s duidelijk! De XXL-trend zet zich ook dit jaar door. Grote ronde monturen of eerder giga-hoekig: de keuzes zijn eindeloos. 

Kom jouw favoriete zonnebril ontdekken

Uiteraard hebben we véél meer trendy zonnebrillen beschikbaar in onze winkel. Onze collectie ligt op jou te wachten. Laat ze niet liggen: kom langs en kies jouw nieuwe zomerlook.